Fortrydelsesret og reklamation

Fortrydelsesret

 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre eller ordren er specielt lavet til dig.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. 

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten. Eventuelle omkostninger ved en retur ordre afholder du selv.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@tomorrowsdesign.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til TomorrowsDesign at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til TomorrowsDesign i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. en måned som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

TomorrowsDesign dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

TomorrowsDesign
Ingrid Marievej 85, 2500 Valby

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.