fbpx

Hurtig levering – Prisgaranti – Fri fragt på alt

Fortrydelsesret

 

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i en ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 30 efter leveringen. Herefter har du 5 dage til at sende varen retur til os.

Ønske om brug af fortrydelsesret kan sendes på mail info@tomorrowsdesign.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder vedhæftet i din ordrebekræftelse eller nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 5 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår skader under transporten. Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for større varer som fx, sofaer, spiseborde, lænestole og lign. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 900,- DKK. 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Beløbet du kan få tilbage afhænger af produktets handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen. Hvis produktet er leveret på en palle skal du beholde pallen for at kunne sende varen retur. 


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Varen sendes til Bransagervej 10, 9490 Pandrup

Vi modtager kun varer som sendes direkte til adressen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabriktion.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet, afhængigt af den konkrete situation. 

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til TomorrowsDesign i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter fejlen er opdaget vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. 

Reklamation frafalder, hvis fejlen skyldes ved forkert brug eller ualmindelig betjening af produktet. 

TomorrowsDesign dækker returneringsomkostninger i rimeligt omfang. 

Ved returnering kontaktes virksomheden:

TomorrowsDesign

Ingrid Marievej 85, 2500 Valby

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav